Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

G-Resource Electronics Co.,Ltd

G-Resource Electronics Co.,Ltd

1 2 3 4
G-Resource Electronics Co.,Ltd G-Resource Electronics Co.,Ltd G-Resource Electronics Co.,Ltd G-Resource Electronics Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Thinkchip, NXP, ST, TOSHIBA, MIC, Ti, VISHAY, AVX, YAGEO, MURATA, TDK
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1MIL-2MIL
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%

G-middel Elektronikaco., Ltd werd opgericht in 2009.

 

Wij hangen altijd de „georiënteerde ethiek, wederzijds voordeel en win-win“ commerciële dienst aan, die zich op elektronisch/elektromateriaal, beveiligingsapparatuur, communicatie materiaal, vervoersmateriaal, automobielelektronika, computers en randapparatuur, de elektronika van de consument en de productenbeschermingseisen van de voedingmodule concentreren. Wij verstrekken partnersbeschermingsapparaten en van de kringen van geïntegreerde schakelingen beschermingsoplossingen om ingenieurs te helpen productbescherming verbeteren, verbeterend productkwaliteit en het beeld van de marktreputatie.
Onze hoofdproducten omvatten een volledige waaier van Halfgeleider: Van de het Ontstoringsapparaat (TVs) elektrostatische bescherming、 van het gelijkrichter (diode-brug gelijkrichter) het Voorbijgaande Voltage、 van het de apparaten (ESD) Voltage、 Metaaloxide、 van de regelgeversdioden (Zener-Diode) (Schottky-Diode)、 - het Effect van het Halfgeleidergebied het Voltageregelgevers van de Transistor (Mosfet) Transistor、 (de transistor van PNP NPN)、, en passieve componenten (het tantaliumcondensator van MLCC、) etc…. Van kringsontwerp aan product het testen, verstrekken wij het gebied van de kringsbescherming van de one-stop dienst voor u. Wij wonnen breed lof van de cliënten en de industrie door de uitstekende dienst.
Sinds g-Middel Ele. gevestigd, investeerden wij overvloed van fondsen in het proces van R&D en van de productie, zijn geëngageerd aan oplossingen de van uitstekende kwaliteit van de kringsbescherming, en verstrekken technische ondersteuning die voor efficiënte producten, voor globale klanten voor de ontwikkeling van nieuwe producten testen. om geschiktere technologie en de logistiekdiensten te verlenen, is het verkoopsysteem wijd verkocht in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië.

 

G-middel Ele. zet altijd de technologie aangezien de eerste drijfkracht van ondernemingsontwikkeling, de constante achtervolging van onderzoekdiepte, onophoudelijk het vermogen van onafhankelijke innovatie, de combinatie van een groot aantal van wetenschappelijk onderzoek, productie, beheer, marketing elite, uit een speciale kleurenverandering van klein tot groot, van zwakke aan sterke innovatieweg verbetert.
G-middel Ele. de mensen zijn er stellig van overtuigd die aanhangen om het „people-oriented“ concept collectieve cultuur, met de innovatie van de kerntechnologie, een goede industriële basis en een belangrijke positie in de markt uit te breiden, die halfgeleider de belangrijke ondernemingen van wereldklasse worden.
Het verheugen zich op de toekomst, g-Middel Ele.will wordt gebaseerd op China, en het Bekijken de wereld, om het internationale beroemde merk tot stand te brengen en leider van de uitstekende halfgeleider van China te zijn ′ s.

Contactgegevens
G-Resource Electronics Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Jenny

Tel.: 86-15818536604

Fax: 86-755-83255354

Direct Stuur uw aanvraag naar ons